注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

New in ------ Cheap Monday  

2014-06-03 10:31:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Perfect pieces for summer. Simple white tee with the skull print, black and grey wide stripe cropped tee, and the super comfortable sprayon jeans.  Rock, easy, simple, comfy and chic which are totally what I'm looking for.

Thanks Cheap Monday for giving me these!

夏天穿这些再合适不过了。骷髅头印花的简单白色T恤, 黑灰宽条纹的短上衣,还有超级舒服的sprayon系列牛仔裤。摇滚、随性、简单、舒服又有型,这些完全是我想要的。谢谢Cheap Monday 给我这些哦。 

  评论这张
 
阅读(9)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017