注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

white vest  

2014-04-25 07:49:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Spring weather is the best, the breeze blows on the face feels so comfy. I've been obsessed with white a lot for a really long time. Really love this vest, the texture and the pearl buttons. Paired it with my favourite jeans. 

( frontrowshop tee & vest, acne jeans, adidas stan smith sneakers )

春天真的是最棒的季节了,那种春风拂面的感觉真舒服啊。我对白色的迷恋可不是一阵子的事了,喜欢这件西装背心,它的面料上有种机理感还是珍珠纽扣给硬朗的剪裁中加入一丝柔意。搭配了我最爱的acne牛仔裤。

  评论这张
 
阅读(13)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017