注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

black mood  

2014-04-10 15:55:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

From time to time I just like wearing all black, the simple easy me style. It's not the typical all black one, there's some colorful spray paint on it which makes it more intersting and bubbling.

( no brand top, urban outfitters jeans, adidas stan smith sneakers, ps11 bag )

时不时的就想穿全黑的造型。还是回归简单舒服的我。这套不是典型的真的全黑,上衣上有彩色小点点喷漆,多了份趣味性。其实在全黑的造型中加入那么点有趣的小颜色马上活泼起来。

  评论这张
 
阅读(21)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017