注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

pastel color in winter  

2014-01-13 10:24:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Winter feels so cold and depressed, I barely wear light colors. Today is all about light pastel colors. I love the mom-made cable knit sweater, so warm and chic. Since I'm going light pastel color tone, I wear a white shirt inside and white jeans. simple and clean is my style. Winter holiday is offically on! So thrilled to do the things I like.

( miu miu nud coat, mom-made sweater, mango jeans )

冬天感觉阴冷又沉闷,很少穿浅色系的颜色。今天这一身完全是淡彩色系。特别是要说下这件粗棒针的绞花毛衣,是我才华横溢的妈妈给我织的呢。温暖又时髦。既然就想穿浅色的,所以连内搭衬衫也是白色的。搭配白色牛仔裤。在外走怕冷所以搭配了裸色大衣。到室内就是一身干净的白色。我的寒假正式开始了,总感觉有做不完的小项目在等着我。

  评论这张
 
阅读(4)| 评论(6)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017