注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

red  

2013-10-16 13:53:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

I always feel down in fall and winter, only bright colors can cheer me up, a couple of days ago I tried red, a simple sweater and a lace dress inside, the magic color definitley makes me happier, should try it more.

( zara top, asos lace dress, gucci bag, celine sunglasses ) 

秋冬季节总让我感觉很压抑,鲜艳色系能让人心情愉悦。前几天我一改平时黑灰的素色打扮也来个红红的装扮,一件简单的红色针织衫里面搭配蕾丝连衣裙,这个神奇的颜色穿上后真的让我感觉好开心,的确应该多尝试。

  评论这张
 
阅读(8)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017