注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

I am not young enough to know everything  

2013-08-27 08:38:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Super in love with this top, the cut is so simple, clean and oversize, especially with the sentence, I AM NOT YOUNG ENOUGH TO KNOW EVERYTHING. It's like quote of the day. O.K. so the long summer holiday is offically over, I have to get to work and start another life.

( top tee, diy ripped jeans, alexander wang heels, celine sunnies )

超爱这件背心tee的,裁剪很简约干净也有些宽松,衣前的一句话也很有趣:我们还年轻,有些事还不懂,可能就是需要时间的经历才能懂得人生。 感觉就像是智慧引言。漫长的暑假是正式结束了,要适应工作的生活了。

  评论这张
 
阅读(5)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017