注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

denim coat  

2013-02-26 19:56:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

I found this old denim coat in my closet, sometimes it's kinda nice to wear the old stuff, you'll be amazed to think the nice things are just around us all the time. So I gave it a chance to mix and match. I'm not that kind of girl always wear new things, I wear the old stuffs all the time.

( vine denim coat, mum-made grey sweater, h&m denim shirt )

在衣橱里找出了这件牛仔大衣,有时候穿穿旧的东西也蛮好的。好东西其实一直在身边,从未离开过。再重拾它的心情会无比愉悦。所以我又在拿出它来穿。我也不是有了新衣服就忘了旧的人。

  评论这张
 
阅读(7)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017