注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

camel shearling  

2013-01-04 20:19:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

It's way too cold out there. So I need more warm clothes. Got this super warm shearling jacket both in camel and black. Too bad we have to work this weekend. But soon I'll have my lovely winter holiday, can't wait.

( camel shearling jacket, h&m jeans, zara scarf )

上海好冷啊!一定要穿暖暖的衣服,这件羊羔绒的夹克我可是黑色和驼色都入了。周末还要工作感觉有点糟。但很快就要寒假了,迫不及待了。

  评论这张
 
阅读(6)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017