注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

paisley print  

2012-05-31 09:32:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

This is a very long shirt, I think it's perfert to dress as a shirt dress just by adding a simple belt. I love the paisley print which gives it a retro touch. I'm in such a good mood these days, can't wait for my summer holiday.

( LOVE paisley shirt, yellow belt, pointy pumps )

这是一件很长的衬衫,长度可以当裙子了。我加了个腰带就当裙子穿了。一衣两穿,下次束在裤子里当衬衫穿。上面的涡纹图案印花增添了复古味。这几天心情超好,迫不及待过暑假了。

  评论这张
 
阅读(9)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017