注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

DIY neon green pants  

2012-04-25 15:45:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

I got this amazing neon green pants, so into this fresh spring color. I like the baggy loose style, but this one is too BAGGY for me. So I have to make a little DIY, lucky for me, I have a sewing machine to make it fitter for me. always enjoyed myselves when doing the DIY. I'll show you how it looks on me in the later post.

买了这条颜色超赞的荧光绿的裤子,这个清新的春色真是让我欲罢不能。我喜欢那种宽松款的,但这条是太宽松了,没法穿。所以我又要搞DIY了。家里备一台缝纫机是很有必要的,裁去多余的部分做得更适合我自己。我总是很享受这动手自己做的过程,很有成就感。之后会上穿上身的图。

  评论这张
 
阅读(5)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017