注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

oversized jacket  

2012-04-14 00:10:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

I have to admit I have a thing for oversize. The oversized loose style is so easy and chic! The texture of this denim jacket it kinda hard, which gives it a more tough touch. The studs and pearls on the shoulder make the jacket so special. paired it with a denim shirt inside and a black jeans.

( oversized denim jacket,  cheap monday jeans, pointy pumps )

 不得不承认我对大的东西情有独钟。这种大大的宽松的风格感觉随意时髦!这款黑色牛仔夹克的质地比较硬,就显得更硬朗了。肩上的铆钉贺珍珠又显得很特别。搭配牛仔衬衫和黑色牛仔裤。

  评论这张
 
阅读(3)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017