注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

Shanghai Style flea market  

2012-03-30 07:58:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

I went to this very cool basement flea market last week on Pingwu Lu where fashion meets art and music, designers, vendors, bands and more. I found this really cool vine store. so many nice things from 70s and 80s. I had a really good time there.

上周去了再平武路上的一个地下室的跳蚤市场。很多有趣的东西和人。发现了一家很酷的古董小店,很多七八十年代的衣服。

I was in love with this floral shirt when I saw it. so of course I have to buy it.

第一眼看到这件花朵衬衫时就爱上了,当然要买啦。

  评论这张
 
阅读(2)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017