注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

I love crazy colors  

2011-10-24 20:47:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

I love crazy colors, maybe because I'm kinda of crazy in person. In fact, I like being who I am, I don't mind what other people think, I'm just being true to myself. Wearing two my favorite colors, fuchsia and orange and wandering around in the suburb of Paris. 

( vine fuchsia shirt, vine orange pants )

我喜欢有点疯狂的颜色,可能是我这个人本身就有点疯狂吧。事实上,我喜欢我自己的状态,不在乎别人的看法,因为我不是为别人而活,忠于自己的内心是最重要的。穿着我最爱的两个颜色,玫红和桔黄,在巴黎的郊区闲逛着。

 

  评论这张
 
阅读(2)| 评论(13)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017