注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

military jacket  

2011-10-14 18:22:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

My Paris photo diary, bought this military jacket in a local store in Cannes. It's such an easy piece and goes with everything. perfect for these days. My work project is finally done, i can have a good break and loose myself a little bit. 

( military jacket, h&m t-shirt, alexander mcqueen skull scarf, h&m skinny jeans )

这些还是我在巴黎拍的,军装外套是在戛纳的一家小店买的。很实用舒服的一件外套,百搭啊。对现在这种早晚凉的天气最适合了。工作上的一件大事终于完成了,真的是可以好好休息放松下啦。

 

  评论这张
 
阅读(8)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017