注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

I'm back, first day in Rome  

2011-08-02 20:47:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Just got back from my Italy and France travel trip yesterday. Still doing the unpacking. It was definitely worth it. This was what I wore on the first day in Rome. San Pietro church is amazing. Can't wait to show you tons of photos I took, I'll post in the following posts.

( vine fushia shirt, h&m skinny jeans, mom's ankle boots )

我的意大利法国之旅结束啦,昨天刚回来。还在做些整理工作。真的是很值得的旅行啊。这是我第一天在罗马境内的梵蒂冈穿的衣服。圣彼得大教堂真的令人赞叹啊。我拍了超多照片,记录下了很多。等不及给大家看呢。

  评论这张
 
阅读(3)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017