注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

easy day  

2011-07-11 19:05:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Juat an easy day, got up early in the morning, doing some daily routine. Watching Friends, Will and Grace and Sex and the city. Those classics are the best. Wore this outfit to grab dinner with my mom. Right now, I'm happy about my life.

( vine chiffon blouse, scolloped shorts, black sandals )

又是一天啊,很早就起来了,做些日常的整理啊什么的。看看老友记,威尔与格蕾丝和欲望都市,这三部不得不说是最经典的了。穿着这套和妈妈出去吃饭。恩,我现在很开心。

delicious summer salad I made.

我做的美味夏日沙拉。

  评论这张
 
阅读(3)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017