注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

Black flowers on my top  

2011-05-21 21:37:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Suddenly it's very cold today. I was doing some DIY projects with my sewing machine. I feel so proud of myself when I'm using the sewing machine. Went to visit my grandma with my mom, aunt and younger sister. She just got back from Paris. We had a good time there. Family time is the best.

( 3D flower top, vine beige shorts, online wedge )

今天突然很冷,降温好多。一直在家用我的缝纫机做些DIY的活。改改这个,改改那个。每当我用着缝纫机的时候,就有一种自豪感。做DIY真是乐趣无穷啊。下午和妈妈,阿姨,表妹去看外婆。表妹刚从巴黎回来,和我们分享了她的很多故事。大家在一起聊啊,笑啊。家庭时光是最美好的。

  评论这张
 
阅读(8)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017