注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

pastel color  

2011-04-24 20:58:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Again, a mens shirt, i'm just  obsessed with mens shirts. love the simplicity and loose way.  the pastel pink kinda take part of masculinity away and add more girly style. this shorts is so comfortable and the pastel green feels so spring.

( vine mens shirt, vine shorts, online black heels, crocodile-skin cltuch )

又是一件男式衬衫,我真的是太迷恋男式衬衫了。爱那种简洁和松松的感觉。这个浅粉色带走了些许的刚强感,增添点女孩味。那条短裤很舒服啊,浅绿色又很春天。这一身都是浅浅的,粉粉的。

  评论这张
 
阅读(3)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017