注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

simple day  

2011-12-09 20:40:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

I got this grey sweater long time ago, it's always been my favorite, I love the simplicity and the easy part. Lately I find myself loving the basic piece more and more. They are always there and always fit. Paired with a checked shirt in side.

(grey sweater, old navy checked shirt, pull and bear black jeans, lace-up boots ) 

这件毛衣也真是有些年头了,一直都很喜欢。我想就是那种简单舒服吸引着我。最近我越来越发现自己喜欢这种基本款的单品,他们总在身边总是最好搭配的。我想生活也是这样吧,要的就是那份简单的爱。里面配了个红色系的格子衬衫。

 

  评论这张
 
阅读(5)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017