注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

blue day  

2011-12-07 18:10:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Blue day, but I'm not feeling blue. You know I have a thing for men's shirt, got this vine shirt in a thrift store, I couldn't help not loving it.  It's really big for me, but I kinda like the oversized way, it gives a more casual feel. Paired it with a bule tone jeans, the whole bule tone looks great on me.

(vine mens shirt, h&m skinny jeans, one strap wedge ) 

蓝色的我,但我可没有忧郁哦。 我一直对男式的东西情有独钟。在家小店里买了这件古董男式衬衫,真的是没法不爱,男款,真丝,古董,口袋,爱,爱呀。虽然是超大的,但喜欢这种超大的松松感,有种松散的时髦味。下面配了同样是蓝色系的牛仔裤。整个蓝色系的造型很和谐。

 

  评论这张
 
阅读(8)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017