注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

hot hot hot  

2010-08-02 17:39:33|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

I can't stand the crazy humidity and heat outside there, so I stayed at home, doing online shopping, browsing bloglovin', taking a nap. I'm wearing a Alexander Wang pocket tee and DIY coral skirt.

外面的烈日炎炎真的没法忍受,只能呆在家里。网上购物、看看bloglovin'、睡个小觉。日子过得真舒服啊。我穿的是Alexander Wang 口袋T恤和diy的珊瑚红短裙。

some random pictures I took the other day in the Bund.

那天在外滩拍的几张照。

  评论这张
 
阅读(7)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017