注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

simply basic  

2010-07-09 10:39:07|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Today I'm going really simple style. I like being simple, less is more, right? Don't look down the basic stuffs. They give you so much power you can never imagine. You gotta get the basic first then add some other stuffs. I think this theory can be used in my life, work. Haha, fashion always give me so much to think.

今天的造型很简单。我一直都喜欢简单,少就是多。好有哲理啊。可别小看这些简单的基本东西,它们能给你的力量远远超过你所想象的。我们只有把基本的做好了才能一点一点地做加法。我觉得这个也同样适用在生活、工作上。哈哈,时尚总能给我很多思考的空间。

Looking for something, miss?

在找什么呢?

I'm so happy about the way I am. My life is so amazing because of fashion.

很满意我现在的状态。生活因时尚而变得美好。

beautiful fence in my neighberhood.

小区里的美丽小门。

got this vine bag from the internet. love the scales detail.

网上买的古董包,喜欢上面的鱼鳞的细节之处。

  评论这张
 
阅读(4)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017