注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

new shorts  

2010-06-15 00:46:53|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

lately i'v been bought a lot of shorts. this flower printed shorts is one of my fav right now. always wanna have the scalloped hemline like this shorts, finally! the smallest size is kinda big for me, so i wear a belt. love the brown wedge, although it's super high, it's surprisingly comfortable.

( h&m heart-shaped blouse,  flower printed shorts,   h&m belt,  brown wedge )

最近买了很多短裤,这个印花的短裤是我很喜欢的其中之一。一直想找这种底边是波浪纹的。终于找到了啊。这个最小号的我穿还有点大,所以就弄了个皮带。穿的鞋也是我很爱的一双坡跟鞋,超高的,但却很舒服。

 

  评论这张
 
阅读(4)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017