注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

ruffle 荷叶边  

2010-05-16 14:55:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

I love you,mama!thank you for giving me my beautiful legs and being so supportive of what i love.I can't imagine my life without you. You are my rock.back to the outfit, usually i'm not a fan of ruffle.i think it's too girly.but i kinda like this ruffle jacket.maybe it's the big ruffle, very easy to go.

(H&M ruffle jacket denim shorts,  nude pumps)

我爱你,妈妈!谢谢你给我漂亮的腿还有一直以来那么支持我。真的离不开你啊。你是我的天!恩,再说说这套造型吧,通常我很讨厌荷叶边的,觉得太女孩子气了。但这件荷叶边的外套确实另外噢,还蛮喜欢的。可能是因为这个荷叶边比较大,感觉很轻松。

 

 

  评论这张
 
阅读(5)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017