注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

Men's shirt 男式衬衫  

2010-05-01 17:56:07|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

I always have a thing for men’s shirt. it’s so clean and simple.i guess inside I’m a tough girl. found this amazing green prints shirt in a local store. love everything about it. paired it with my fav AA disco pant, this baby does makes my legs look long.

(men’s sik shirt,  american apparel diso pant, YSL pumps, random rings) )

 

我总是很喜欢男式衬衫的。最大的原因还是它的干净和简约。也许内在的我就是一个坚强的女孩。在小店里淘到这件很灵的绿色印花的衬衫,爱它的所有一切。搭配了我最爱的AA dicso裤子,这裤子穿了真的很显腿长呢。

 

  评论这张
 
阅读(12)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017