注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 
 
 

日志

 
 

grey blazer and random pictures from an art exhibition  

2010-12-15 19:04:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

it's snowing outside. first snow in Shanghai, so excited, feel like the real winter and holiday season is upon us. back to the outfit, grey blazer, grey sweater, black jeans. nothing special, just keep it simple.

( zara blazer, h&m jeans, h&m belt, crocodile-skin clutch, lace-up boots )

外面下雪啦。上海的第一场雪。好兴奋啊,感觉到了真正的冬天,虽然很冷,但节日的浓浓氛围弥漫在空气中。穿的是灰西装,灰毛衣,黑牛仔裤,没什么特别,简简单单。

took these random pictures in the art museum.

在美术馆拍的些双年展的照片。

  评论这张
 
阅读(3)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017